Valentijn met Marijn Slager

’t Kerkje van Waterlandkerkje

zondagmiddag 10 februari om 14.30 uur

Om Valentijnsdag te vieren zal Marijn Slager een optreden verzorgen in het mooie kerkje van Waterlandkerkje. Het hele optreden zal in het teken staan van liefde. Van gebroken harten, onvervulde verlangens, van de zoektocht naar de ander, de hunkering, het verlangen en alles wat met liefde en het missen ervan te maken heeft. Er zijn miljoenen liedjes over geschreven maar de meest favoriete van Marijn Slager komen deze middag aan bod. Denk aan ‘need your love so bad’ of ‘still loving you’. Kom luisteren, zing mee en vier de liefde omdat het kan.

En Marijn zou Marijn niet zijn als hij niet ook enkele originele, wat minder bekende werken van muzikale popgrootmeesters de revue laat passeren. Het is zijn uitdaging om iedereen te trakteren op een onvergetelijke, muzikale middag, die gaat … over de liefde.

Waterlandkerkje, 10 februari 2019 om 14.30 uur

Adres ’t Kerkje: Molenstraat 58

Toegangsprijs : €10,–  incl. Koffie/thee

Reserveren graag, per email:

Per telefoon: 0031(0)117- 401376

Info: http://www.kerkjewaterlandkerkje.vpweb.nl en www.zeeuwsekerken.nl
Meer informatie over ’t Kerkje van Waterlandkerkje vind je op onze website!