Trio les Amis: Van Vivaldi tot Piazzolla

Zondagmiddag koffieconcert 10 maart 2019 om 14.30 uur

Op 10 maart overheerst in ’t kerkje van Waterlandkerkje het jolig lentegevoel.

Trio Les Amis: Marina Eckhardt, mandoline, Ron Leendertse, gitaar en Monty van Belzen, accordeon, staat hiervoor garant. Het ensemble laat die avond het publiek kennis maken met alle mogelijke combinaties: mandoline/gitaar, mandoline/accordeon en gitaar/accordeon.

Op het programma staat o.a. het Concerto Grosso opus 3 nr. 8 van Antonio Vivaldi en Grave e Fandango van Luigi Boccherini, maar ook bewerkingen van de verstilde muziek van Ludovico Einaudi, Braziliaanse choro’s – de ziel van de Braziliaanse muziek – en niet te vergeten de wereldberoemde libertango van Piazzolla.

In mei 2016 verscheen de eerste CD van Trio Les Amis en op19 februari 2017 presenteerde het trio hun succesvolle CD in de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Voor Trio Les Amis een hoogtepunt in hun muzikale carrière.

Zondagmiddag 10 maart kunt u in ’t kerkje genieten van hun virtuoze samenspel. Zij spelen klassieke helden, hedendaagse virtuozen uit Zuid-Europa, composities van Braziliaanse origine en af en toe een muzikaal uitstapje met een knipoog naar Django Reinhardt.

’t Kerkje: Molenstraat 58
Toegangsprijs : €10,–
Reserveren graag, per e-mail:
Of per telefoon: 0031(0)117-401376
Kijk ook op onze website https://kerkjewaterlandkerkje.vpweb.nl/