Concert – MissT – 11 mei 2019

Zaterdagavond  11 mei 2019 om 20.00 uur

A capella folksongs en vergeten liedjes

Het  muzikale avontuur begon in 2017 naar aanleiding van het Ferrara-Festival in Italië. Elly Aerden bracht  hiervoor vijf getalenteerde en geschoolde zangers bij elkaar. MissT was geboren.

MissT staat voor vier MISSTerieuze misses, aangevuld met één mister: Elly Aerden, Eva Moens, Liesbet Van Reeth, Liesbeth Verlaet en Jan Van Rossum.

Het vijftal brengt folksongs uit de vier windstreken en in verschillende talen. Ietwat vergeten liedjes worden uit de mist gehaald en worden vijfstemmig  en a capella vertolkt. Zelf  vergelijken ze hun klankkleur met een goede fles brut nature, prikkelend, eerlijk, naturel. Folkmuziek leent zich als geen ander voor deze prachtige samenzang.

De Misstige klanken vloeien het best naar binnen in een kleine ruimte of een plekje met een eerlijke akoestiek. Wat dat laatste betreft, biedt ’t kerkje die avond een exquis podium.

’t Kerkje: Molenstraat 58
Toegangsprijs : €10,–
Reserveren graag, per e-mail: waterlandkerkje@zeeuwsekerken.nl
Of per telefoon: 0031(0)117-401376