Activiteit – 11 mei 2019 rommelmarkt bij de Maartenskerk in Baarland.

Om 09.30 start de verkoop van spullen in de kramen in en rond de kerk, om 12.30 houden we ermee op.  Behalve allerhande aardige spullen hebben we een volle boekenkraam en een planten en bloemenkraam.  Bij de koffie serveren we versgebakken wafels. Dit jaar voor het eerst een kraam met tweedehands mooie kleding inclusief partytent om te passen.

We hebben mooi weer besteld, zodat het de moeite waard is om de toren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over de Westerschelde.

Er zijn enige bijzondere stukken die per opbod verkocht worden. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van de middeleeuwse Maartenskerk in eigendom van de st. Oude Zeeuwse Kerken. Inmiddels is de beschildering van het houten schot tussen schip en koor schoongemaakt en gerestaureerd. Ook is er een ontbrekend deel van het Moreau-orgel opnieuw gemaakt en ingebouwd. Er is een nieuwe cd opgenomen met bijzondere orgelmuziek, hier te koop. Het volgende project is het vervangen van de oude gaskachels voor een elektrisch systeem ( duurzaam natuurlijk). Heeft u aardige spullen voor de rommelmarkt dan kan u alvast bellen naar dhr. Johan Vermin, tel. 0113-639620.

U ziet, u bent meer dan welkom op de rommelmarkt, Tot ziens.