Koffieconcert in het kerkje van Waterlandkerkje 12 september 2021

Zondagmiddag 12 september 2021 om 14.30 uur

Equinox: Cd release Sara Salverius

Vanzelfsprekend houden we rekening met de opgelegde corona norm.

De Vlaamse accordeoniste Sara Salverius opent ons nieuwe muzikaal seizoen. Sara Salverius wordt door muziekjournalist en musicus Mattie Poels omschreven als een begaafd musicus en componiste die de accordeon in een glansrijk en breed perspectief plaatst. Grote klasse!

Sara brengt voor ons in ’t kerkje haar tweede solo-cd Equinox, met eigen composities. In de muziek laat ze horen hoe verdriet en gemis een plaats heeft gekregen in haar leven, zonder dat het allesoverheersend is. Haar speeltechniek op deze CD is uitmuntend. Equinox staat voor twee momenten per jaar waarop dag en nacht even lang duren. Voor Sara betekent dat een mooie overgang van een droevige periode naar een tijd met meer licht. Een uitstekend moment voor een nieuwe cd met mooie, meeslepende en intense melodieën. 

Een aanrader voor al wie die intieme muzikale ontmoetingen ontzettend heeft gemist. 

Een voorproefje? https://youtu.be/Zrvijkz7PK8