6 februari 2022 Concert: Het leven is wel mooi (maar ook wel lelijk)

Concert: Het leven is wel mooi (maar ook wel lelijk)

Zondag 6 februari 2022 om 14.30uur

Elly Aerden, Gerry De Mol, Jan-Sebastiaan De Geyter

Op zondag 6 februari hoopt ’t kerkje van Waterlandkerkje de deuren opnieuw te kunnen openen voor het eerste koffieconcert van 2022. Op het programma staat een Zuiderse en melancholische middag met ‘gezongen’ Slauerhoff. Jan Jacob Slauerhoff, de dichter van het verlangen naar verre kusten, naar (on)bereikbare vrouwen en naar huis. De dichter met fado en samba en bossa in de oren. Verwacht je  aan schoonheid en melancholie: over dames aan het venster, over eilanden en over waar Slauerhoff uiteindelijk in woonde: zijn gedichten …

En ja, ook over het leven, dat mooi is en lelijk en dat hij zich anders had voorgesteld.

De bezetting bestaat uit: Elly Aerden (zang), Gerry De Mol (zang, snaren), Jan-Sebastiaan De Geyter (snaren, zang). Elly Aerden en Gerry De Mol doken in de teksten van Slauerhoff. Het resultaat is een voorstelling met een geheel nieuw liedrepertoire op teksten van Slauerhoff. De 15 gedichten die voor dit bijzondere project op muziek werden gezet, lopen uit in een merkwaardig verhaal van en over Slauerhoff zelf, en zonder twijfel ook over jou.

’t Kerkje: Molenstraat 58

Toegangsprijs : €10,–