15 oktober De @Hoc Singers:  ‘From Eve Till Dawn’ in ’t kerkje van Waterlandkerkje

Koffieconcert: zondag 15 oktober 2023 om 14.30 uur

De @Hoc Singers:  ‘From Eve Till Dawn’

Op 15 oktober 2023 verwelkomen we in ’t kerkje van Waterlandkerkje de @Hoc Singers. Een koor met een bijzondere geschiedenis.

Naar aanleiding van een jubileumconcert van het koor van hun ouders (Musica Cordis) kwamen ze bij elkaar. Ze vonden het toen zo leuk dat ze besloten te blijven bestaan. En dat de appel niet ver van de boom valt, is hier absoluut waar.   

De @Hoc Singers is een enthousiast vocaal ensemble van twaalf twintigers/dertigers die samen a capella zingen. De leden van het muzikaal gezelschap wonen tussen Goes en Amsterdam; om zich voor te bereiden op een gepland festival of op het verzorgen van Lessons & Carols en (eigen) concerten komen ze ‘ad hoc’ bij elkaar. Deze formule garandeert uitdaging en houdt de groep fris en scherp! Maar vooral hun grote liefde voor muziek en specifiek voor de stem als instrument verbindt hen met elkaar. De @Hoc Singers beschikken over een uiteenlopend repertoire: folksongs, close harmony, voor a capella bewerkte popliedjes en klassieke stukken. Niets is hen vreemd. 

In ’t kerkje van Waterlandkerkje brengen de @Hoc Singers composities rondom het thema ‘From Eve till Dawn’: een muzikale reis over het vallen van de avond waarbij de schemering valt en alle kleuren uit de natuur onttrokken worden, de vogels hun laatste lied zingen en de mens onder de door sterren verlichte nachthemel tot rust komt en daarna op weg gaat naar een nieuwe dag.   

Op 15 oktober 2023 pakken ze uit met muziek van Morley, E. Esenvalds, O. Gjeilo, maar ook K. Weill, K. Rusby en Simon & Garfunkel. Muziek die ontroert, beklijft en vooral heel tijdloos is.

Waterlandkerkje,

’t Kerkje: Molenstraat 58

Toegangsprijs : €12,50–  

Reserveren graag, per e-mail:

Of per telefoon: 0031(0)117-401376

Info: www.kerkjewaterlandkerkje.nl