Concert Eindejaar 2023 te Waterlandkerkje

 zaterdag 30 december om 20.00 uur

 ‘Copains Partout’ met: ‘Retrospectief’

Op zaterdagavond 30 december 2023 vindt in ’t kerkje van Waterlandkerkje de traditionele ‘Laatste’ plaats.

Elk jaar is het voor het publiek weer even spannend. Want telkens weer gaat de organisatie op zoek naar een verrassende act.

Op de affiche van 2023: ‘Copains Partout’ met ‘Retrospectief’.

Waar dit duo ook verschijnt, ambiance gegarandeerd!

Gewapend met accordeon, contrabas, twee klokken van stembanden en een goeie dosis humor, doen Dirk en Rein hun ronde. Van kleinkunst tot smartlappen, van country tot musette, van Italiaanse, Spaanse, Duitse meezingers tot Franse chansons en van jazz tot pop.

Voor onze Laatste zijn de 2 heren – op verzoek van de organisatoren – even in de pen geklommen en hebben zij een eindejaar programma samengesteldwaarin ludiek en ingetogen, vreemd en bekend, uitbundig en kunstzinnig elkaar ontmoeten. En met natuurlijk de niet te missen knipoog naar het voorbije jaar.

Het wordt een gezellige en onvergetelijke avond met liedjes en verhalen van veraf en dichtbij. Een optreden waarin muziek en verhaal elkaar afwisselen, waar er plaats is voor een lach en een traan en waar we met elkaar de feestdagen op een hartverwarmende en bijzondere manier inluiden.  

Wij nodigen u allen van harte uit om op onze ‘Laatste’ mee te zingen en te genieten van duo ‘Copains Partout’ met ‘Retrospectief’  

’t Kerkje: Molenstraat 58

Toegangsprijs : €15,–               

Reserveren graag, per e-mail:

Of per telefoon: 0031(0)117-401376

Kijk ook op onze website: kerkjewaterlandkerkje.nl