Meespeelconcert Waterlandkerkje 15 maart 2020

Meespeelconcert: Klankenbal

Fuga Temporis

Op 15 maart 2020 organiseren ’t kerkje van Waterlandkerkje en het Kindercomité Waterlandkerkje een meespeelconcert voor de leeftijd van 3 jaar tot 103 jaar. Het ensemble Fuga Temporis en verteller Bernadette Vandenhove, nemen jong & oud mee in het muziekverhaal ‘klankenbal’. Fuga Temporis staat voor ‘muziek uit vervlogen tijden’ en heeft een wisselende bezetting. Voor deze gelegenheid speelt Michael De Geest klavier, Sebastian De Meester cello en Dagmar Robben hobo (zie foto). 

We nodigen vooral de kinderen uit om samen met ons te zingen en instrumenten te bespelen. Jong en oud, muzikanten en publiek worden samen één grote familie die samen het slotlied beleven! Speel je zelf een instrument? Geef het door aan . Vermeld je naam, instrument & je niveau. We voorzien dan geschikte partituur/akkoorden zodat je het slotlied kan meespelen op je eigen instrument. Samen muziek maken, samen zingen, brengt groot en klein dichter bij elkaar.

      Waterlandkerkje 15 maart om 15.00 uur

      Toegangsprijs vanaf 4 jaar : €5,–               

      Reserveren graag:

      of per telefoon: 0031(0)117-401376        

Bij voorbaat onze hartelijke dank!