Op zaterdag 11 september rommelmarkt bij de Maartenskerk in Baarland

Om 11.00 start de verkoop van spullen in de kramen in en rond de kerk, om 16.00 houden we ermee op. Ook de kasteeltuin van ‘Slot Baarland’ is open voor bezichtiging.

Behalve allerhande aardige spullen hebben we een volle boekenkraam en een kraam met mooie tweede hands kleding, inclusief partytent om het te passen. Bij de koffie serveren we versgebakken wafels.

We hebben mooi weer besteld, zodat het de moeite waard is om de toren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over de Westerschelde.

Er zijn enige bijzondere stukken die per opbod verkocht worden, zo rond 13.30. De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van de middeleeuwse Maartenskerk in eigendom van de st. Oude Zeeuwse Kerken. Inmiddels is de beschildering van het houten schot tussen schip en koor schoongemaakt en gerestaureerd. Ook is er een ontbrekend deel van het Moreau-orgel opnieuw gemaakt en ingebouwd. Er is een nieuwe cd opgenomen met bijzondere orgelmuziek, hier te koop.

U ziet, u bent meer dan welkom op de rommelmarkt, Tot ziens.

Nb. Wij gaan er van uit dat de bezoekers de 1,5 m. afstand tot elkaar respecteren.